What will you need?
How will you bake it?
- Mix the turkey mince with the oregano, cumin, salt, black pepper, egg and garlic powder.
- Take a small piece of the turkey and make a ball with that portion.
- Place the ball on top of a piece of baking paper and flatten it.
- Repeat the steps 2 and 3 until you stay with little less of half of the turkey mince.
- Put some mozzarella in the middle of the flattened balls.
- Repeat the step 2 and place the small portions on top of the mince with cheese.
- Bring together the edges of each burger.
- Place the burgers into a pan, without oil, let it cook and turn it over sometimes.
- You can join salad or vegetable and egg to the burgers.
Ingredientes:
- 1 Kg de carne de perú picada
- Mozzarella
- Oregãos
- Cominhos
- Sal
- Pimenta preta
- Alho em pó
- 1 ovo
Como cozinhar?
- Misturar a carne com o os oregãos, os cominhos, o sal, a pimenta preta, o ovo e o alho em pó.
- Retirar um pouco de carne e fazer uma bola com as mãos.
- Colocar num pedaço de papel vegetal e espalmar.
- Repetir os passos 2 e 3 até ficar com pouco menos de metade da carne.
- Colocar mozzarellano meio dos pedaços de carne que estão no papel vegetal.
- Repetir o passo 2 e colocar as bolas em cima dos pedaços que têm a mozzarella.
- Unir o rebordo com a carne.
- Colocar os hamburgueres numa frigideira anti-aderente ou no grelhador, sem gordura, deixar cozinhar e ir virar de vez em quando.
- Pode acompanhar a carne com salada ou vegetais e ovo.
Note: We've cooked 6 burgers with 1kg of mince.
Enjoy this delicious burger and forget that you're on a diet!!
Eat Healthy, Be Happy!!
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